Sunday, April 6, 2008

Kubica, Yes...!


“It was not easy behind Kimi, I just push him when I can,” statement from my favourite F1 diver Robert Kubica following his result on the third place today’s race.

Kubica, F1’s first polish driver, snapped a Ferrari-Mc Laren monopoly on the top spot and boosted BMW Sauber’s 2008 title aspirations after claiming pole position for yesterday’s Bahrain Grand Prix. But eventually, Ferrari is the winner.

For the second time, Felipe Massa won the prestigious Bahrain grand prix. Last year race, he was in the pole. Today, the second place is Kimi Raikkonen, who was always blocking Kubica particularly during the last laps. As he said, it is too hard for Kubika to get even the second position.

To me, he was just not lucky because he had “not good start” at the beginning. “Yeah, I got good start and he (Kubica) got bad start,” said Massa to medias.

What’s happen to Hamilton? I saw him banged another driver. The last position I saw him was 14. Then, I didn’t see him anymore. In fact, he was in the second row at the starting grid. Too bad.

Anyway, I guess Kubica and his MBW team will host another party tonite. And everyone in this hotel will go crazy to serve them.

Kubica with his team (BMW Sauber) at one party before the race


my boss, GM Novotel with Kubica at our resort.


Fernando Alonso with my DoP Romano


Maya and Giancarlo Fisichella


Nick Heidfeld enjoys drink by the pool


front: Hassan of Bahrain, Nick of BMW, Safras of Sri Lanka
back: achute of Nepal, Roka of Morocco

17 comments:

anton said...

wuih, ketemu karo kimi nok. hebaaaat.. titip salam yo. :D

haripani said...

wah, kemenangan keenam buat felipe massa sepanjang karir dan yg kedua berturut2 di sakhir-bahrain.

sebaliknya hari yang sial buat hamilton, selain hanya finis diurutan ke-13 lewis hamilton jg hrs ganti bemper karena nabrak alonso
duh... hari yg buruk!

Michael Risdianto. said...

Ada update baru oleh-oleh dari Halmahera. Thx

Febra said...

kekekeke...F1 mania sejati nih :cool:

mercuryfalling said...

halah..tak paham F1. taunya kimi doank hikhik

eh tapi kok di dadanya ada petronas ?

mikow said...

F1 Yes..! :)

*salam kenal juga mas*

trancepass said...

@anton,
ketemu kimi tapi kok dia gak kenal aku ya? huhuhu...

@haripani,
lah, dia nabrak alonso toh. kirain dirver jepang. keduanya (hamilton n alonso) sama2 apes di sirkuit sakhir itu.

@michael,
ya, dah aku kunjungi. hebat, ikannya gede banget..

@Febra,
gara2 migran ke pulau ini aja aku baru nonton F1, sebelumnya mah masa bodo. he...

@mercuryfalling,
Ya, Petronas malaysia itu jadi sponsor utamanya BMW. keren kan...

@mikow,
thanks for your visit and comment

ashardi said...

weh...bisa ketemu ama nick heidfeld langsung...mbois mas...
kalo ketemu lagi mintain tanda tangan ama potonya yo..
* taun depan ya (T_T) *

langitjiwa.... said...

" jujur,mas aku ora fasih bhs inggris,tapi tolong sampaikan salam buat teman2 sampean disana..."

salamku,
langitjwa......

trancepass said...

@ashardi,
mbois ya? pinginnya dapat tanda tangan dari boss BMW Mario Theissen, siapa tahu nanti jadi ada peluang jadi pembantu dia, jadi tukang catet dolar, he...

@langitjiwa,
Salam dari pak kumis dah tersampaikan, teman saya yang cantik dari Lebanon menanyakan bagaimana kabar Anda. dia ingin berkenalan.

tirhas said...

please send those pictures to my email tirhas1@hotmail.com

mercuryfalling said...

wah siyal petronas yg jd sponsor....kekkkekek gak nyangka.

iya tuh youtube,myspace.multiply dll di blocked ama pemerintah indonesia.gara2x pilem fitna. gendeng neh pemerintah kita

youtea said...

Lam kenal juga....
thanks dah mampir keblogku... n senang kenal kamu..

sring sring mampir ya...

langitjiwa said...

" dan kalau boleh tahu siapakah dia yg kau maksudkan itu si'libanon itu."
dan sampaikan salamku kembali untuknya,aku tunggu didepan pintu blog'ku...hehehehehe,met sore,mas."

trancepass said...

@youtea.
jangan kuatir ntar aku rajin berkunjung

@langitjiwa
tenang aja, di bakal ngasih kejutan.

Domba Garut! said...

Nggak lupa khan minta tanda-tangannya? :) ditunggu reportase berikutnya.. salam hangat dari afrika barat!

trancepass said...

@luigi pralanga alias domba garut,

thanks for your visit. good to know you and your activity with the UN peacekeeping mission.

i 'll see u regularly.